South Carolina Hunters
- een positieve bijdrage - Printable Version

+- South Carolina Hunters (http://southcarolinahunters.com)
+-- Forum: Welcome Area (http://southcarolinahunters.com/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: New Member Introductions (http://southcarolinahunters.com/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: - een positieve bijdrage (/showthread.php?tid=385439)- een positieve bijdrage - caicai2017 - 01-03-2018

Het werken met de waiver-draad is cruciaal voor slagen in fantasybasketbal. Met zoveel games,Nike Air Presto Dames  blessures en eindeloze verschuivingen in rotaties gedurende het seizoen, moeten we stats uit vrije wil sourcen om onze denkbeeldige roosters te maximaliseren.

Een bereidheid om de competitie Nike Air Max 2017 Damen voor de laatste plek of twee op je rooster met fantasiehonden te spelen, kan een beloning blijken te zijn, dus het kan helpen om die spelers Nike Air Max 90 Donne Rosa aan het einde van een bank te beschouwen als in directe competitie met het talent dat ronddrijft in een vrij agentschap.

In deze wekelijkse serie identificeer ik spelers die beschikbaar Adidas NMD Femmezijn in meer dan 40 procent van de ESPN-competities op elke positie. Sommige nominaties zijn puur specialisten die in één of twee categorie?n kunnen helpen, terwijl anderen een meer divers en belangrijk statistisch aanbod bieden. Hoe dan ook, ik geloof dat de onderstaande namen - positioneel besteld door het percentage roosters Adidas ZX Flux Donne dat elke speler speelt - een positieve bijdrage kunnen leveren aan fantasieteams.

Point guard

Milos Teodosic, LA Clippers (Gepromoveerd in 16,5 procent van de ESPN-competities): Het team brengt Nike Air Max 95 Femme conservatief Teodosic van blessures mee, maar met 12 rebounds en 11 assists over zijn afgelopen twee optredens in zijn drukke optreden Nike Air Max Thea Dames als hoofddistributeur van Clippers, is hij een prima toevoeging voor degenen die dun zijn op het punt. Een aantal waardevolle verhuurcombinaties samenbrengen is een geweldige manier om Adidas Superstar Homme nuts- en werkplekken te maximaliseren tijdens de marathon-NBA-campagne. Ferrell kwalificeert zich als een kortetermijnbelegging gezien zijn Nike Air Max 2017 Womens tussentijdse promotie. De blessure van Dennis Smith Jr. zorgt ervoor dat Ferrell de langdurige blootstelling kan zien, en hij zou moeten worden ingeroosterd voor de volgende verschillende Adidas Superstar Uomo Nero wedstrijden totdat de groentje terugkomt.

Jarrett Jack, New York Knicks (4,9 procent): Er is niets zo speciaal aan het productieprofiel van Jack, maar hij biedt wel een hoge vloer voor assists dankzij constante minuten en aanrakingen.